OM KLUBBEN

Orkdal hundeklubb ble etablert i 1983 og har i dag litt over 200 medlemmer og har tilholdssted på Fannrem i Orkdal kommune.

Her har vi en flott treningsbane bestående av både kunstgress og grus og et lite klubbhus hvor vi samles for både hundetrening og sosialt samvær. Treningsområdet vårt er inngjerdet og kun forbeholdt medlemmer av klubben til bruk under trening av hund. Det er ikke tillatt med frislipp og under trening skal hunden alltid være i bånd, så lenge man ikke trener på øvelser hvor det kreve at hunden må være frikoblet. Hunden skal være godt luftet før den entrer treningsområdet, men dersom uhellet skulle være ute så plukker man selvfølgelig opp etter seg. Tisper med løpetid er tillatt på treningsbanen. Vi har nedskrevne regler for bruk av treningsbanen , disse henger opp på døra inn til treningsbanen og ligger ute på hjemmesiden vår. Vi ber om at alle som ønsker å bruke området vårt setter seg inn i disse reglene.

Vi har én stor utstilling med LP stevne på mai hvert år og et valpeshow på november. Ellers gjennom året har vi forskjellige arrangementer både av faglig og sosial karakter. Dersom du har lyst til å være med å hjelpe til under den store utstillingen vår eller andre arrangementer må du gjerne si ifra til styret. Vi trenger all den hjelp vi kan få. Trivselsfaktoren er høy på Orkdal hundeklubb og vi legger stor vekt på at det skal være gøy å trene hund! Vi arrangerer flere kurs i løpet av året, blant annet innenfor lydighet, valpekurs, agility og spor, se kurssiden for mer info om hvilke kurs klubben holder. Vi har også flere organiserte treninger i løpet av uken, se klubbtreningssiden for mer info om dette.

Hos oss er alle hunder med eiere velkommen, enten det være seg blandingshunder eller renrasede hunder, her gjør vi ikke forkjell på noen. Ta deg gjerne en tur til klubben og bli kjent med oss og bli en del av gjengen.

Velkommen til klubben!