RALLYLYDIGHETSSTEVNE MAI 2019

Avholdt lørdag 4. og søndag 5. mai 2019. Til tross for at værgudene absolutt ikke var på vår side så var det god stemning blant både deltagere og arrangører. Mange flotte hunder og mange flinke ekvipasjer i ringen. Artig å motta så mye skryt av deltagerne på klubbhuset, treningsbanen og arrangementet vårt. Det var 80 påmeldte denne helga, og 2 av disse var fra klubbens Ung med hund som begge debuterte i rally denne helga. Vi hadde flotte premier, sponset av blant annet Voffen.no og Buddy. I klubbhuset kosa vi oss med gjærbakst og pølse i brød. Voffen.no hadde stand på klubben på søndag.

En stor takk rettes til alle hjelpere som ble både våte og kalde denne helga.

Fotograf: Marthe Maleah Blekkan (var dessverre ikke på plass før omkring kl. 12 begge dagene grunnet arbeidshelg, derfor ble det ingen bilder eller video fra klasse 1 og 2). Bilder og video er tatt for Orkdal hundeklubb.

VIDEO FRA RALLYLYDIGHETSSTEVNE 4. OG 5. MAI 2019

BILDER FRA RALLYLYDIGHETSSTEVNE - LØRDAG 4. MAI 2019 (DAG 1)

Briefing klasse 3Briefing klasse 3Briefing klasse 3RegnværKlubben ble pyntet til helgas rallystevne
Tone (klubbens leder) og Ida (innkaster)Tone (klubbens leder) og Ida (innkaster)Vått og kaldtRaska på så skjemaene ikke blir våte!
Torill og ZitaTone og EnyaDommer, tidtaker og skjemaansvarligOppvarming
ZitaZitaTone og EnyaOppvarmingOppvarming
Søtsak!TriksehundTone informerer om premieutdelingDommerPallplass klasse 1
Pallplass klasse 1Pallplass klasse 2Pallplass klasse 2 med dommerPallplass klasse 3 med dommerPallplass klasse 3 med dommer
Torill og Zita
Klassevinner klasse 1

BILDER FRA RALLYLYDIGHETSSTEVNE - SØNDAG 5. MAI 2019 (DAG 2)

Rallybane klasse 3Rallybane klasse 3Rallybane klasse 3Spente tilskuere
God stemningEn liten luftetur før det braker løs på banenTorill og ZitaTorill og Zita
Torill og ZitaKnertenKnertenTriksehundViktig å kle seg etter været
OppvarmingEn lettet Martha er ferdig med banenVoffen.no hadde stand på søndagenTo gode hjelpereLitt kos mellom jobbinga
Stemningen på topp!Like førTone og EnyaTone og Enya
OppvarmingOppvarmingEliteEliteLettet etter vel gjennomført elitebane
LykkeKristineSekretæriatet? Det er meg!BelindaEli
KiosksalgPremiePremierTriksehundLitt kos før premieutdelinga
AvslappetAron følger medSliten frøkenKan jeg få smake?
Pallplassering klasse 1Pallplassering klasse 1 med dommerPallplassering klasse 2 med dommerPallplassering klasse 3 med dommerPallplassering klasse 3 med dommer
Pallplassering klasse elite med dommerPallplassering klasse elite med dommer